Fbpod21: Behöver vi samarbeta mer?

#Fbpod21: Behöver studieförbunden samarbeta mer?

Publiceradnovember 30, 2015 | Avadmin | Podcasts

I oktober genomfördes ett av de största samarbetsprojekten på länge mellan studieförbunden. Världens Största Musikfestival samlade alla tio studieförbunden som höll spelningar på över 300 scener i hela Sverige. Festivalen har på vissa orter fört studieförbund närmare varandra och utmanat lokala avdelningar att arbeta tillsammans. Hur bra fungerar egentligen samverkan idag? Behöver vi fler gemensamma projekt?

Gäster i podden är Jessica Persson, projektledare för Världens Största Musikfestival och Linda Harling, informatör på Studiefrämjandet Riksförbundet. Tillsammans med Folkbildningspoddens Lotta Åberg och Gustav Edman diskuterar de hur vi kan bli bättre på att arbeta tillsammans för att lyfta folkbildningen.

Ladda ner avsnittet här.

Redaktion: Lotta Åberg, Julia Charleson, Gustav Edman